top of page

Trouwen in de natuur

Ja, ik wil (trouwen op Hoeve de Knol)!

Digital art exhibit
Bruidspaar met kip
Digital art exhibit

Persoonlijke aandacht

Geen vast programma, arrangement of pakket waaruit je moet kiezen. 

Jullie dag, of weekend, maken we op maat samen met jullie. Zo verzorgen we de meest memorabele dag of weekend van jullie leven.

Je huurt bij ons het hele terrein, waardoor je volledig in een trouwbubbel komt. Voor vrijdagen hebben jullie de camping beschikbaar voor overnachting. Voor zaterdagen en weekenden hebben jullie ook alle accommodaties om jullie gasten (en jezelf) in te laten overnachten.

We hebben per jaar een beperkt aantal dagen en weekenden beschikbaar voor bruiloften. Op die manier kunnen we jullie altijd alle aandacht en energie geven.

Van het begin tot het eind, tijdens het traject naar de bruiloft toe, maar ook op de gehele huwelijksdag, zijn Céline en Aernout erbij.

Dat maakt het echt persoonlijk.

Digital art exhibit

Ceremonie

Goed om te weten: Je kan bij ons officieel trouwen.

Binnen of buiten, overdag of 's avonds: we hebben over het terrein verspreid meerdere magische ceremonie plekken.

Of het nu onder de wilgen wordt, of tegen het bos aan, in een stretchtent, of in het Paviljoen, wij zorgen dat alles mooi klaar staat voor een intieme en memorabele ceremonie.

Digital art exhibit
Ceremonie eigen deco_edited.jpg
Digital art exhibit
Borrel @ bruiloft
Digital art exhibit

Borrel & hapjes

Terwijl jullie genieten met de meest dierbare mensen uit jullie leven, verzorgen wij, samen met ons eigen personeel, de hapjes en drankjes.

Met 8 soorten (tap)bier, waaronder diverse 0.0 varianten, 8 soorten wijnen en een ruime keuze uit frisdranken, sap, fruitwater en koffie & thee is er voor ieder wat wils.

Hapjes verzorgen wij uit eigen keuken. Er is een ruime keuze uit warme en koude hapjes. Daarnaast staan we open voor suggesties: Heb je een favoriet? Laat het ons weten!

Optioneel kunnen hapjes ook door een externe cateraar verzorgd worden, wanneer jullie bijvoorbeeld een bijzonder diner hebben en de cateraar hier hapjes in het dinerconcept bij maakt.

Digital art exhibit

Diner

Iedereen heeft zijn eigen smaken en voorkeuren. En ook expertises.

Daarom werken we met externe cateraars die op Hoeve de Knol komen om iedereen culinair te verwennen.

Van een BBQ tot 5-gangen diner, van shared dining tot foodtrucks: wij regelen het graag voor jullie.

Wij, of jullie ingehuurde stylist, zorgen ervoor dat de tafels stijlvol zijn ingedekt. Jullie hoeven alleen nog aan te schuiven en verder te gaan met genieten.

Digital art exhibit
Diner @ Bruiloft
Digital art exhibit
Feestje @ bruiloft
Digital art exhibit

Feest

We houden van een feestje! Wij verzorgen de hapjes en drankjes, jullie de muziek.

Een bandje? Of toch een DJ? Alles kan en mag. De ruimte van het feest, in het Grote Huis, kunnen we het beste omschrijven als een gezellige en intieme ruimte waar je een heerlijk feestje kan bouwen met 165 personen binnen. Met een tent, ons terras en tuin kunnen we de ruimte verder vergroten tot voor 500 personen.

Digital art exhibit

Vuurplaats

Na het feest nog even nagenieten met je gasten? Ook dat kan!

Op het terrein bevind zich een enorme vuurplaats waar iedereen heerlijk omheen kan zitten.

We zorgen dat het vuur op het juiste moment brand en eventueel een laatste drankje klaarstaat. We zorgen daarbij dat je voldoende hout hebt voor drie uur. Jullie zorgen er vervolgens voor dat het vuurtje blijft branden ;-)

Digital art exhibit
Vuurplaats groot.JPG
bottom of page