top of page

Vieren

Digital art exhibit

Heb je iets te vieren?

Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen ervoor dat je altijd persoonlijke begeleiding krijgt, zowel tijdens de aanloop als tijdens de dag zelf.

Geniet van het leven met een hapje en een drankje. Of een compleet diner. Jij nodigt de gasten uit, wij zorgen voor een compleet verzorgde middag en/of avond midden in de natuur.

Digital art exhibit
Borrel_edited.jpg
Digital art exhibit
230902-15-50-50-23U00967_websize.jpg
Digital art exhibit

(Familie)reünie

Hoeve de Knol is ideaal voor alle leeftijden. Kinderen zitten op skelters, springen op de trampoline of spelen in de zandbak, terwijl de (groot)ouders genieten van een drankje op het terras of in het Paviljoen.

Binnen

Het Paviljoen is geschikt voor groepen tot ongeveer 60 personen.

We kunnen in overleg jullie adviseren in catering, of regelen het voor jullie.

Buiten

In de buitenlucht, of meer beschut doormiddel van een (stretch-)tent, kunnen tot 500 personen genieten van een hapje, drankje, of zelfs een volledige lunch of diner.

Digital art exhibit

Afscheidsdienst en condoleance

Vóór of na de uitvaart is er vaak behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. Een mooie afscheidsceremonie op een rustige en sfeervolle locatie geeft troost. Steun geven en condoleren in een bijzondere omgeving, waar je je niet opgejaagd voelt. Waar aandacht is voor elkaar, je het leven kan vieren en eren, en ook veel aandacht besteed wordt aan drankjes en mooie, lekkere hapjes. Hoeve de Knol verzorgt dit graag voor jullie.

Digital art exhibit
DSC_2110_small_edited.jpg
bottom of page